Rätt CMS för dig


När du planerar en ny webbplats eller om du vill förändra din gamla så finns det mycket du som beställare bör tänka på. Hur ska du sköta din publicering? Behöver du ett vanligt Content Magagement System, ett skräddarsytt system eller ett avancerat portalverktyg.


 

Rätt CMS?

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du ska köpa ett publiceringsverktyg är om det tillgodoser dina behov på rätt sätt. Med behov menar vi inte bara dina behov i dagsläget, utan även de behov du kan komma att få. Det bästa CMS:et är det som tillgodoser dina behov samtidigt som det lämnar utrymme att växa i.


 

Vad gör jag med ett CMS?

Med ett CMS hanterar du innehållet på din hemsida, ditt intranät eller din e-handel. Du behöver med andra ord inte tänka på design eller kodning. Det finns färdigt i CMS:et. Eftersom du har ett CMS så behöver du bara uppdatera innehållet på sidan med olika texter och bilder.


 

Hur ska mitt CMS vara?

Det CMS du köper ska uppfylla dina behov när det gäller din målgrupp men också de funktioner du behöver på din webbplats. Aroma CMS är utformat för att passa både dig och den målgrupp du har.

Det ska vara enkelt för dig att använda (användarvänligt) och det ska vara förberett för sökmotoroptimering. Vårt CMS är både användar- och sökmotorvänligt och är designat för att du ska kunna använda det utan förkunskaper.


 

Aroma CMS

Med vårt publiceringsverktyg kan du sköta din hemsida utan krångliga kommandon, dyra konsulter och webbdesigners.

 

Aroma CMS är vårt eget publiceringsverktyg som vi utvecklat både för internt och externt bruk. Det kan användas till e-handelsbutiker, avancerade intranät för informationsspridning eller till enklare hemsidor. Vi tar fram en skräddarsydd lösning som passar dig, som är enkelt för dig att hantera och som underlättar för dig och dina medarbetare. Det är även skalbart, vilket innebär att du kan utöka funktioner på sajten längre fram om du behöver det.


 

Fri källkod

Aroma CMS är baserat på fria programvaror med öppen källkod och vårt primära område är systemutveckling inom teknikerna PHP och MySQL. Genom att vi arbetar med öppna källkoder håller vi nere våra kostnader och det gör att du slipper höga licensavgifter.

 

Ett annat exempel på ett CMS är wordpress. Ta en titt på blogginlägget flera fördelar med meditation som är skrivet på en wordpress-webbsida.

 

Undrar du över något?

Fyll i namn och telefonnummer och tryck på skicka så hör vi av oss!

Integritetspolicy


Kontaktuppgifter:

 

VisionDesk i Sverige AB
Albanoliden 5

506 30 Borås


Tel: 033 - 20 75 00
Fax: 033 - 20 75 01

 

 

Sitemap | Länkar