Varför Aroma CMS?


Varför säger vi att Aroma CMS är så bra och är precis det du behöver? Det är för att vi byggt systemet för din skull med dina behov i fokus. Vi vet vilka faktorer som avgör och har anpassat vårt publiceringsverktyg efter dem.

 


1. Det är användarvänligt

Aroma CMS är lätt att lära sig. Kan du arbeta i Word så kan du enkelt arbeta i vårt CMS. En av Aromas absolut största fördelar är att du inte behöver lära dig ett helt program för att kunna arbeta med det. När vi bygger CMS:et åt dig (vi skräddarsyr varje CMS till våra kunder) så anpassar vi det efter dina behov nu och i framtiden. Vi bygger med andra ord ett CMS som är lätt att arbeta med och som du enkelt kan uppdatera själv.

 


2. Det är sökmotorvänligt

När vi bygger ett nytt CMS så bygger vi det alltid sökmotorvänligt. Det innebär att du själv kan skapa dina metataggar (title, key words och description) och sökmotoroptimera för att få din sida att rankas högre på till exempel Google. Ett tips är att göra dina metataggar ordentligt från början när du lanserar en ny webbplats.

 


3. Det är skräddarsytt

Aroma CMS har många funktioner och moduler (plug-ins) som gör att vi kan skapa lösningar som är helt skräddarsydda efter dina behov och önskningar. Med ett specialanpassat CMS får du enkelt den hemsida, e-handel eller webbsystem som du vill ha.


 

Varför är Aroma CMS så bra?


Det som gör att Aroma är så lätt använda är redigeringsmöjligheterna. Det är med andra ord lätt att lägga upp sidor, skriva in texter och lägga in bilder. Det är också enkelt att uppdatera innehållet på din sida när du vill. Dina sidor får en sammanhängande struktur och designen (utseendet) är samma på alla sidor. Du behöver alltså inte skapa varje sida från grunden.

 

Skulle du trots det vilja ha hjälp med SEO (sökmotoroptimering) kan du ringa oss. SEO är en annan del av vår verksamhet som vi erbjuder till dig som kanske inte själv kan eller vill sökmotoroptimera.

 

 

Undrar du över något?

Fyll i namn och telefonnummer och tryck på skicka så hör vi av oss!

Integritetspolicy


Kontaktuppgifter:

 

VisionDesk i Sverige AB
Albanoliden 5

506 30 Borås


Tel: 033 - 20 75 00
Fax: 033 - 20 75 01

 

 

Sitemap | Länkar